Четирите тениски терени на земјена подлога се достапни за сите љубители на тенисот.
Рекреативците со предходно закажан термин може да користат било кој од терените, и сите оние кои професионално сакаат да се занимаваат со тенис, или пак да научат да играат. Во продолжение погледнете го ценовникот:
- Членови на клубот од понеделник до петок:
08-14ч. 200 денари
14-18ч. 300 денари
18-23ч. 500 денари
- Рекреативци од понеделник до петок:
08-14ч. 300 денари
14-18ч. 400 денари
18-23ч. 600 денари
- Цени за викенд
8-18ч. 400 денари
18-23ч. 600 денари

ТК Теннис Парк има своја детска школа каде дечињата на било која возраст може да тренираат во група, или пак индивидуално.
Тениската школа има група за тениска градинка, црвен, портокалов, зелен тенис и група за јуниори.