Понеделник (01.07.2019) - Слободни активности.
Вторник (02.07.2019) - Слободни активности.
Среда (03.07.2019) - Слободни активности.
Четврток (04.07.2019) - Слободни активности.
Петок (05.07.2019) - Роденденска забава од 19.30-21.30 часот.
Сабота (06.07.2019) - Роденденска забава од 19.30-21.30 часот.
Недела (07.07.2019) - Слободни активности.