Сончево време не очекува оваа недела, а тоа укажува дека вашите возила ќе останат чисти и блескави. Затоа, во продолжение погледнете ги понудите и акциите во автопералната Sonax, и подарете му одличен третман на возилото.

            Понуди

  • Перење со Sonax = 200ден.
  • Екстра перење со Sonax = 250ден.
  • ВИП перење = 500ден.
  • Хемиско чистење = 3.000ден.

 

Акции

  • Со пет перења, шестото е ГРАТИС.
  • Со 10 перења, добивате ГРАТИС ВИП перење единаесетиот пат.
  • Додека го чекаат автомобилот, може да седнат во кафе-бар Бајка каде имаат 20% попуст на сметката.

    За повеќе информации јавете се во нашата автоперална на 071-376-993.