Наскоро започнува и новата сезона и за детските дисциплини во аеробик центарот!

Спортска градинка за дечиња од 3-5 години за правилен раст и развој.

Ритмичка гимнастика за девојчиња на возраст од 5-10 години. Во овој спорт комбинирани се балет, гимнастика и модерен танц.

За повеќе информации и резервации исконтактирајте ги нашите инструкторки на следните броеви:
Јелена - спортската градинка (+389 72244877)
Адела - ритмичка гимнастика (+389 70288030)