Уписите за нови тенисери и тенисерки во ТК Теннис Парк веќе се во тек!
Нашиот клуб располага со 4 терени на земја, а 2 од нив во зимскиот период се покриени со балон.
Имаме своја детска школа каде дечињата на било која возраст може да тренираат во група, или пак индивидуално.