Автопералната SONAX работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило!
Додека го чекате возилото, ви предлагаме да се опуштите во кафе-бар "Бајка" или кафе-бар "Теннис Парк" каде добивате 20% попуст на пијалоците.
Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во Sonax!