Одлична завршница на Теннис Парк во Мастерс турнирита за 2019 година. 
Александра Симева успеа да стигне до првото место во Мастерс Турнир за жени во категорија сениорки, а Марко Стоилковски триумфираше на Мастерс Турнирот до 16 години во категоријата јуниори.
Честитки до победниците, и им посакуваме поголеми успеси наредната година!