Подготовките за лето започнуваат од сега! 
Приклучете ни се во аеробик центарот и вежбајте Total Body Workout секои понеделник, среда и петок од 19:30 часот. 
Total Body Workout е метод кој ќе ви помогне да ја достигнете посакуваната тежина и форма. Го подобрува кардио-васкуларниот систем, ја подобрува кондицијата, и степенот на мускулниот опоравок е зголемен.
Со оваа дисциплина не само што имате повеќе енергија, туку и го намалува стресот и овозможува подобра ментална активност.