Понеделник (11.11.2019) - Слободни активности.
Вторник (12.11.2019) - Слободни активности.
Среда (13.11.2019) - Слободни активности.
Четврток (14.11.2019) - Роденденска забава од 19.30-21.30 часот.
Петок (15.11.2019) - Среќен роденден игротека Бајка.
Сабота (16.11.2019) - Роденденска забава од 17.00-19.00 часот.
Недела (17.11.2019) - Слободни активности.