Драги дечиња,
Ве покануваме овој петок (15.11.2019) да го прославиме роденденот на игротека Бајка!
Многу роденденски забави прославено заедно, многу креативни работилници, забави и различни активности со сите вас!
Ве очекуваме на голема роденденска забава со многу изненадувања, игри, пињата, караоке!
Влезот е бесплатен.