Понеделник (02.12.2019) - Слободни активности.
Вторник (03.12.2019) - Роденденски забави од 17.00-19.00 часот, и од 19.30-21.30 часот.
Среда (04.12.2019) - Слободни активности.
Четврток (05.12.2019) - Роденденска забава.
Петок (06.12.2019) - Роденденска забава од 19.30-21.30 часот.
Сабота (07.12.2019) - Слободни активности.
Недела (08.12.2019) - Слободни активности.