Спортска градинка е наменета за дечиња од 4-6 години. Преку соодветни игри и вежби прилагодени за децата ќе можат правилно да растат и да се развиваат. Со сето тоа и да стекнат нови вештини, да развијат моторни способности, перцепција, ориентација, брзина, и флексибилност.
Часовите се одржуваат во вторник и четврток од 17:30-18:30 часот.
Цена: 1000 денари.

За повеќе информации контактирајте нé секој работен ден од 12-17 часот на 072-244-877.