Утре (07.06.2017) од 21:00 часот во големата сала на ,,Јане Сандански", Вардар ќе ги престави сите освоени трофеи од оваа сезона, и ќе се одржи свечена церемонија на доделување на шампионскиот пехар и златните медали.
Вардар оваа сезона освои 4 титули, и тоа: СЕХА лига, триумфираше на домашниот куп, во Лигата на шампионите и во домашното првенство.
Да ја исполниме утре цела цала и да се радуваме заедно на успехот на Вардар!
 
Фото: Денис Дуковски