Во кафе-барот и игротеката ,,Бајка” при СЦ ,,Јане Сандански”, веќе може да го најдете новото летно мени на кое претставивме многу нови освежителни летни пијалоци и сладоледи.
Почнувајќи од различните видови ледени кафиња, милкшејк, и банана сплит до безалкохолни и коктели кои го обележуваат секое лето.
Повелете на нашата тераса, уживајте во летното зајдисонце и опуштете со некој од нашите нови пијалоци. Во продолжение погледнето го нашето ново летно мени.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.

 

                                                                                                                      Јована П.