Летна понуда во фитнес центарот Cybex која не смеете да ја пропуштите!
Вежбајте во најопремената теретана во градот со тоа што со платени 2 месеци однапред (јуни и јули), третиот месец (август) вежбате бесплатно!
Искористете ја оваа одлична можност да се подготвите за летото како никогаш до сега!
Нашиот фитнес центар располага со 10 TRX, степери, најсовремени циклони ARC, спинери, статични велосипеди, ленти за трчање, јажиња, препреки, скали, Bosu топки, балансери. Фитнес центарот е опремен со справи за секоја мускулна група, пилатес топки, мултифункционални реквизити од типот на падобрани, елеци со тежини и топки за координација.
Тука е и тимот од врвните фитнес инструктори кои се секогаш расположени да ги демонстрираат вежбите, или пак да ви дадат совет со врска со исхрана и здрав живот. Хигиената е на прво место, а додека вежбате може да уживате во внимателно одбраната музика.
За повеќе информации јавете се во фитнес центарот Cybex на следниот број: 071-235-841.

 

                                                                                                                          Јована П.