Утре започнува главниот дел од Меѓународниот турнир Теnnis Europe за тенисери и тенисерки до 16 години. Турнирот ќе се одржи на терените на Теннис Парк од 12-ти до 18-ти јуни. 
Тенискиот клуб Теннис Парк ја има честа да го организира овој одличен и значаен турнир на кој ќе погледнеме беспрекорни тенисери и тенисерки, и без сомнение квалитетен тенис.
Ги покануваме сите љубители на тенисот да дојдат во нашиот кафе-бар веднаш до терените, и заедно да ги проследиме натпреварите.
За повеќе информации контактирајте не на 070-385-021. 

                                                                                                                                   Јована п.