Игротека ,,Бајка” подготви нова креативна работилница за оваа недела.
Во четврток (15.06.2017) со почеток од 19:00 часот, дечињата заедно со нашите дадилки ќе изработуваат бубамари од хартија во боја.
Со нашите работилници сакаме да ја развиваме креативноста кај дечињата, да ја развиваме нивната фантазија преку интеракција, забава и другарување.
Слободни активности имаме во понеделник (12.06.2017), вторник (13.06.2017), петок (16.06.2017) и недела (18.06.2017).
Роденденски забави имаме во следните термини:
Среда (14.06.2017) од 19:30-21:30 часот.
Сабота (17.06.2017) од 19:30-21:30 часот.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.