Кафе-барот ,,Теннис Парк” кој е дел од СЦ ,,Јане Сандански”, подготви специјални летни пијалаци.
Новото летно мени го подготвивме со цел да се разладите на топлите температури, и да уживате во нив и пријатната атмосфера во нашиот кафе-бар.
Дел од менито се различните видови ледени кафиња како Freddo Espresso, Freddo Cappuccino, Vanilla Sky Coffee, Choko Dream и слично. Од коктелите можете да уживате во вкусовите на Pink Breeze, Mojito, Pina Colada, и безалкохолните коктели Cinderella, Green Fresh, и безалкохолното Mojito.
Исто така, од новото мени можете да нарачате милкшејк, леден чај, банана сплит, овожен куп, и неколку видови на топки сладолед.
Повелете на нашата тераса која е лоцирана веднаш крај реката Вардар и опуштете со некој од нашите нови пијалаци. Во продолжение погледнето го нашето ново летно мени.
За повеќе информации контактирајте не на 070-385-021.