Слободни активности, креативна работилница и роденденски забави оваа недела во игротека ,,Бајка”.
Додека вашите дечиња се забавуваат, ги покануваме возрасните на нашата тераса да се опуштат, и да уживаат во новите освежителни пијалоци од нашето летно мени, или пак да ја искористат неделната акција – Нес-кафе со топка сладолед за 88 денари.
Слободни активности имаме во понеделник (19.06.2017), среда (21.06.2017) и недела (25.06.2017).
Во петок (23.06.2017)  заедно со нашите дадилки ќе го цртаме и боиме нашиот одмор од соништата. Работилница на која ќе ја покажеме својата фантазија и ќе ја развиваме креативноста.
Роденденски забави имаме во следните термини:
Вторник (20.06.2017) од 19:30-21:30 часот.
Четврток (22.06.2017) од 19:30-21:30 часот.
Сабота (24.06.2017) од 19:30-20:30 часот.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.