Нова летна понуда во аеробик центарот при СЦ ,,Јане Сандански” која не смеете да ја пропуштите!
Уплатете 2000 денари во јули на било која од дисциплините во нашиот аеробик центар, и вежбајте цел август гратис!
Искористете ја оваа одлична понуда за го доведете телото во најдобрата форма до сега! Аеробик центарот нуди аеробик, пилатес, Insanity програма и Total body workout. Insanity програмата овозможува најбрзо губење на вишокот калории. Тренинзите се со брзо темпо и висок интензитет, вклучени се кардиоваскуларни вежби, интервални тренинзи и плиометрија. Термини има секои понеделник, вторник, среда, четврток и петок од 20:30-21:30, во вторник и четврток од 18:30-19:30, и во сабота од 10:30-11:30 часот, и од 11:30-12:30 часот.
Аеробик има во понеделник, среда и петок од 18:30-19:30 часот.
Total Body Workout - понеделник, среда и петок од 17:30-18:30 часот, вторник и четврток од 19:30-20:30 часот, сабота од 17:00-18:00 часот.
Пилатес секои понеделник, среда и петок од 19:30-20:30 часот.
За повеќе информации јавете се на 070-268-048.