Игротека ,,Бајка” ќе организира креативни работилници и различни активности, роденденски забави и слободни активности во текот на целото лето.
Оваа недела, во понеделник (10.07.2017), четврток (13.07.2017) и во петок (14.07.2017) имаме слободни активности во текот на целиот ден.
Во среда (12.07.2017) ќе се одржи едукативна работилница за флора и фауна со почеток од 19:00 часот.
Роденденски забави имаме во вторник (11.07.2017) од 19:30-21:30 часот, сабота (15.07.2017) од 19:30-21:30 часот и недела (16.07.2017) од 12:00-14:00 часот, 17:00-19:00 часот, и од 19:30-21:30 часот.
Оваа недела имаме нова акција од нашиот кафе-бар – Нескафе и коктел ,,Cinderella” за 168 денари. Опуштете се на нашата тераса во пријатна атмосфера додека вашите деца се забавуваат со дадилките во нашата игротека.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.