Автопералната Sonax е единствената во градот која има 8 боксови и возилата се перат истовремено. Пералната работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинското место за одржување на хигиената на вашето возило. Освен класичните перења, нудиме и хемиско чистење на вашето возило. Со хемиското чистење комплетно се чисти возилото од внатре и надвор, и чини 3000 денари.

Со ВИП хемиското чистење кое нуди надворешно и внатрешно перење, и дополнително се вадат седиштата од возилото, чини 6000 денари.
Со секое перење добивате 20% попуст на сметката во кафе-баровите “Бајка” и ”Теннис Парк” додека го чекате вашето возило.
Исто така, со пет перења добивате шесто перење гратис. Со десет перења, единаесетото е гратис ВИП перење.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна (www.scjanesandanski.mk), фан-страната како Спортски центар Јане Сандански, и на инстаграм како scjanesandanski.