Спортувајте и рекреаирајте се во текот на цело лето на терените на ТК “Теннис Парк”. Теннис Парк располага со четири терени на земјена подлога кој секојдневно се одржуваат.
Закажете го својот термин на 070-385-021, и уживајте во играта.
Изнајмување на тениски терен од понеделник до петок од 08:00-14:00 часот е 300 денари, од 14:00-18:00 часот е 400 денари, и од 18:00-23:00 часот е 600 денари. Сабота и недела од 08:00-18:00 часот е 400 денари, а од 18:00-23:00 часот цената изнесува 600 денари.
По рекреирањето ви предлагаме да се одморите во нашиот кафе-бар “Теннис Парк” кој е лоциран веднаш до терените, крај реката Вардар.
Пријатната и релаксирачка атмосфера ве уверуваме дека ќе ви го направи денот поубав.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна (www.scjanesandanski.mk), фан-страната како Спортски центар Јане Сандански, и на инстаграм како scjanesandanski.