Кафе-барот “Теннис Парк” кој е дел од Спортскиот Центар Јане Сандански, ви нуди одлична можност да ги прославите значајните моменти на нашата летна тераса. Теннис Парк е далеку од градскиот метеж, лоциран веднаш до кејот на реката Вардар, има одлична атмосфера во текот на целиот ден со внимателно одбрана музика, високо ниво на хигиена и беспрекорен персонал.

Терасата на Теннис Парк е одличен избор за вашата роденденска прослава со најблиските, воедно и за роденденот на вашите дечиња. Во паркот на Теннис Парк децата може да се анимираат со играчките и лулашките. Специјално за вашите прослави Хотел Руссиа подготвува извонреден кетеринг.

За повеќе информации контактирајте не’ на следниве броеви 071-376-992; 02 24543-545.