На западниот дел од Спортскиот Центар Јане Сандански е официјалниот фан шоп на Вардар, и спортските колекции на светски познатиот бренд Hummel. Oсвен што може да купите дресови од ракометарите и ракометарките на Вардар , во нашиот фан шоп ги има последните Hummel колкеции.
Од овој месец, започна летниот попуст и отсега можете да ги купите вашите омилени спортски парчиња намалени за 30%.
За подетални информации јавете се во нашиот фан шоп на телефон 02 2401 984.