Игротека ,,Бајка" оваа недела ги поканува сите дечиња да ни се придружат во петок (11.08.2017) на водени игра на нашата летна тераса. Игрите ќе ги водат нашите дадилки, а ќе започнеме во 20:00 часот.
Слободни активности имаме во понеделник (07.08.2017), вторник (08.08.2017), четврток (09.08.2017) и сабота (10.08.2017).
Роденденски забави имаме во среда (09.08.2017) од 19:30-21:30 часот, и во недела (13.08.2017) од 19:30-21:30 часот.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.