Настани во игротека ,,Бајка" за оваа недела:
Понеделник (21.08.2017) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Вторник (22.08.2017) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Среда (23.08.2017) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Четврток (24.08.2017) - Роденденска забава од 19:30-21:30 часот.
Петок (25.08.2017) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Сабота (26.08.2017) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Недела (27.08.2017) - Роденденска забава од 19:30-21:30 часот.
Оваа недела нашиот кафе-бар има специјална понуда за возрасните - Нес-кафе и Цедевита за само 120 денари.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.