Оваа недела во игротека ,,Бајка" слободни активности во текот на целиот ден имаме во понеделник (28.08.2017), вторник (29.08.2017), среда (30.08.2017), четврток (31.08.2017) и недела (03.09.2017).
Роденденски забави имаме во петок (01.09.2017) од 19:30-21:30 часот, и во сабота (02.09.2017) од 19:30-21:30 часот.
Додека дечињата се забавуваат во нашата игротека, ги покануваме возрасните да се опуштат во нашиот кафе-бар кој оваа недела има специјална понуда, еспресо и Спрајт за 112 денари.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.