Оваа недела во игротека ,,Бајка” по повод празникот 8-ми Септември, ќе се одржи креативна работилница во четврток (07.09.2017) од 19:00 часот. На работилницата дечињата заедно со нашите дадилки ќе го изработуваат знамето на Република Македонија.
Слободни активности во текот на целиот ден имаме во понеделник (04.09.2017), сабота (09.09.2017) и недела (10.09.2017).
Роденденски забави имаме во следните термини: вторник (05.09.2017) од 19:30-21:30 часот, среда (06.09.2017) од 17:00-19:00 часот, и од 19:30-21:30 часот, петок (08.09.2017) од 19:30-21:30 часот.
Исто така, нашиот кафе-бар оваа недела ви нуди Еспресо и Цедевита за 96 денари.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.