Оваа недела игротека ,,Бајка” има нова креативна работилница за сите креативни дечиња. Во петок (15.09.2017) со почеток од 19:00 часот, дечињата со нашите дадилки ќе креираат есенско дрво на хамер, направено од отпечатоците од детските дланки.
Додека дечињата се забавуваат во нашата игротека, возрасните ги покануваме во нашиот бар да се релаксираат.
Слободни активности во игротека ,,Бајка” имаме во понеделник (11.09.2017), среда (13.09.2017) , четврток (14.09.2017) и недела (17.09.2017).
Роденденски забави имаме во вторник (12.09.2017) од 19:30-21:30 часот, и во сабота (16.09.2017) од 19:30-21:30 часот.
Кафе-барот оваа недела ви нуди еспресо со порција 2 топки сладолед за само 98 денари.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се на 071-398-032.