Во арената на ,,Јане Сандански” оваа недела ќе гледаме три натпревари, два кошаркарски, еден ракометен.
Во понеделник (09.10.2017) од 18:00 часот, кошаркарскиот тим МЗТ Скопје Аеродром игра против тимот на Задар (АБА лига).
Картите чинат 100 денари.
Во четврток (12.10.2017) исто од 18:00 часот, МЗТ Скопје Аеродром се среќава со тимот на Карпош Соколи (Домашно првенство).
Во сабота (14.10.2017) машкиот тим на Вардар игра против Барселона од 17:30 часот.
Картите за на трибина чинат 350 денари, а за стоење 150 денари.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна www.scjanesandanski.mk , најдете нé на Facebook како Спортски центар Јане Сандански, и на Instagram како scjanesandanski.