Автопералната Sonax е единствената која има 8 боксови, и возилата се перат истовремено. Работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.
Додека го чекате вашето возило повелете и опуштете се во кафе-бар Бајкаили кафе бар “Тенис парк“ каде  добивате 20%  попуст за пијалаците и времето ќе помине брзо додека го чекате автомобилот да се испере.
Исто така, со 5 перења на вашето возило, шестото е гратис! А, доколку го исперете 10 пати, добивате гратис ВИП перење.
Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во SONAX!
Контакт – avtoperalna@scjanesandanski.mk

                                                                                                                     Јована П.