Black Friday и во Вардар фан шоп и спортската продавница на Hummel! 
Само овој викенд целата колекција на Hummel за есен-зима 2017 е намалена за 40%.
На сите Вардар навивачки производи имаме 10% намалување.
Продавницата се наоѓа во западниот дел од спортскиот центар ,,Јане Сандански".
За повеќе информации јавете се во нашиот фан шоп на 02 2401 984.