И оваа недела (26.11.2017) рекреирајте се на терените во ТК ,,Теннис Парк" за само 500 денари за еден час. 
Температурата во балонот се движи од 16-18 степени.
По партијата денес ве покануваме во нашиот кафе-бар кој е лоциран веднаш до терените.
Резервирајте го својот термин на 071376992.