Оваа недела ве чекаме во игротека ,,Бајка" на слободни активности.
Слободни активности во нашата игротека значи користење на сите стотици играчки со кои изобилува игротеката.
Трамполина, базен со топчиња, различни автомобилчиња, замок, голем број на играчки кои секојдневно се дезинфицираат.
Ве чекаме во понеделник (04.12.2017), среда (06.12.2017), четврток (07.12.2017), петок (08.12.2017), сабота (09.12.2017) и недела (10.12.2017) во текот на целиот ден.
Оваа недела имаме една роденденска забава во вторник (05.12.2017) од 19:30-21:30 часот.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ или јавете се во игротеката на 071-398-032.