Одржете ја фит формата за време на празниците и искористете ја оваа понуда да тренирате и во фитнес центарот Cybex и во аеробик центарот за само 2000 денари месечно.
Два пати во неделата ви нудиме тренинзи во теретаната, и два пати во аеробик центарот на било која од фит дисциплините кои ги нудиме.
Фитнес центарот е современо опремен со најразлични машини и реквизити.
Во аеробик центарот нудиме повеќе дисциплини, Total body workout, High intensity training, класичен пилатес, мат пилатес, Kempo, Body Sculp .
High Intensity Training програмата овозможува најбрзо губење на вишокот калории. Тренинзите се со брзо темпо и висок интензитет, вклучени се кардиоваскуларни вежби, интервални тренинзи и плиометрија. Термини има секои понеделник, среда и петок од 20:30-21:30 часот.
Total Body Workout - понеделник, среда и петок од 17:30-18:30 часот, и од 19:30-20:30 часот.
Body Sculp - понеделник, среда и петок од 18:30-19:30 часот.
Kempo - вторник и четврток од 18:30-19:30 часот.
Мат и класичен пилатес, Мат – вторник и четврток од 19:30-20:30 часот, класичен пилатес - сабота од 10:00-11:00 часот.
Ние сме тука да се погрижиме за вашата фит форма и подобро здравје.
За повеќе информации јавете се на 070-268-048.