Фитнес Центар - CYBEX

Фитнес Центар - CYBEX

Фитнес центарот Cybex е најсовремено опремен во земјава. Опремен е со 10 TRX, степери, најсовремени циклони ARC, спинери, статични велосипеди, ленти за трчање, јажиња, препреки, скали, Bosu топки, балансери.
Тимот од врвни инструктори е постојано на располагање за демонстрација на вежбите и совети за исхрана и здрав живот.
Нивото на професионалноста и љубезноста на тимот, како и хигиената се на највисоко ниво.
Додека спортувате можете да уживате во внимателно одбрана музика која дополнително придонесува за уште поголема мотивација кај членовите на фитнес центарот.

Ценовник

Одберете понуда

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.200

   2 пати неделно

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.500

   3 пати неделно

 • Пред 17ч

  ДЕН 1.800

   7 пати неделно

 • По 17ч

  ДЕН 1.500

   2 пати неделно

 • По 17ч.

  ДЕН 2.000

   3 пати неделно

 • По 17ч.

  ДЕН 2.500

   7 пати неделно

 • Еднократен влез

  ДЕН 300

   Членска картичка - 250ден.

професионалност

Нашиот Тим

Кондиционен тренер

Марија Лојаница
Кондиционен тренер

Кондиционен тренер

Петар Баснарков
Кондиционен тренер

Работно време

понеделник - петок 08:00-22:00

сабота- 08:00-20:00 недела - 12:00 - 20:00