Конференциска Сала

Конференциска Сала

Конференциската сала која е дел од Спортскиот Центар Јане Сандански располага со современа аудио и видео опрема. Погодна е за секаков вид конференции, прес-конференции, презентации, деловни настани, семинари и состаноци.
Салата е звучно изолирана и модерно опремена.
По ваша желба, хотел Русија подготвува кетеринг за вас.

 

Ценовник

Одберете понуда

 • 8 час

  ДЕН 12.000

   без ДДВ

 • 1 час

  ДЕН 2.400

   без ДДВ

Работно време

пон - нед