Тенис парк Скопје

Тенис парк Скопје

Четирите тениски терени на земјена подлога се достапни за сите љубители на тенисот.
Рекреативците со предходно закажан термин може да користат било кој од терените, и сите оние кои професионално сакаат да се занимаваат со тенис, или пак да научат да играат.
ТК Теннис Парк има своја детска школа каде дечињата на било која возраст може да тренираат во група, или пак индивидуално.
Тениската школа има група за тениска градинка, црвен, портокалов, зелен тенис и група за јуниори.

Запознајте ги нашите тренери:

- Димитар Лабудовиќ - Тренер чија љубов кон тенисот трае веќе 22 години, а веќе 7 години работи како тренер по тенис.
- Симон Митев - Најмладиот тренер во нашиот клуб, активно се занимава со тенис 13 години, работи со најмладите категории.

Ценовник

Одберете понуда

 • Сабота недела 18-23ч.

  ДЕН 600

 • Сабота недела 8-18ч.

  ДЕН 400

 • Редовна цена 18-23ч.

  ДЕН 600

   Цена за членови

   500мкд.

 • Редовна цена 14-18ч.

  ДЕН 400

   Цена за членови

   300мкд.

 • Редовна цена 8-14ч.

  ДЕН 300

   Цена за членови

   200мкд.

 • Индивидуален час

  ДЕН 700 + терен

 • Тренинг во пар

  ДЕН 1000 + терен

професионалност

Нашиот Тим

Тренер

Димитар Лабудовиќ
Тренер

Работно време

пон - нед 08:00 - 23:00