Мала спортска сала

Мала спортска сала

Оваа помошна сала ги исполнува сите технички и професионални стандарди и е наменета за рекреативно спортување но и за одржување на помали спортски, културни, деловни и други активности и манифестации. Оваа мала арена е вистинско место за исполнување на вашето слободно време преку рекреативно тренирање на ракомет, кошарка, одбојка и фудбал. Истата има димензии на ракометно игралиште 20х40м и капацитет од 1000 гледачи.

Резервирајте термин. Време е за рекреативен спорт!

Ценовник

Одберете понуда

 • 1 час

  ДЕН 1.800

   пред 17ч

 • 1 час

  ДЕН 2.400

   по 17ч